5 Temel Unsurları için antrasit renk tonları

Wiki Article

Hassaten gri beyaz zehir aşiyan dekorasyonu doğrultusunda oluşturacağınız renk paleti yardımıyla son dönemlerin pop hareketı olan İskandinav usul dekorasyonu hayata geçirmeye bir adım henüz yaklaşabilirsiniz.

Grafik Tasarım: Antrasit gri, minimalist ve modern bir estetik sağlamlar ve başka renklerle yalabık bir istikrar oluşturur. Bu sebeple web düşüncemda çok sık tercih edilmektedir.

Daha etkili bir tercihte olan duşakabinlerin, tamamı ile duş yerı boyutunda aynı renkler duvar ve yerde kullanılır.

Bu da griyi bir büro odasını veya döşek odası dolabını boyamak midein en bol renklerden biri yapar: Her iki rengin tamam kombinasyonu ile alanınızın her çağ metodik ve prezentabl görünmesini katkısızlamanız olası.

Evinizde tabii bir tesir yaratmak istiyorsanız tercih edebileceğiniz renklerden biri kesinlikle kahverengi. Kahverengiyi dilerseniz bedduaşap konsol kabil mobilyalar yardımıyla sıkışık bir şekilde kullanabilir, dilerseniz de möble ayakları üzere detaylarda yeğleme edebilirsiniz.

şayet duvarlarınızı griye boyadıysanız ve gri duvar duvar boyası ile uyumlu renkler arıyorsanız koltuklarınızda belirtik gri, bej, krem rengi, kahverengi kadar renkleri yeğleme edebilirsiniz.

antrasit gri boya Antrasit rengin nesil dâhili tenvir üzerindeki tesiri mekanın atmosferini bariz bir şekilde yönlendirir. Antrasit tonları ışıklandırma tasarımında kullanıldığında mekana derinlik ve acıklı bir hava tren.

Şimdi, Antrasit ile uyumlu renkler ile harika kombinasyonlar tevlit etmek bâtınin antrasit duvar boyas kullanabileceğiniz temelı renkleri ayyaşfedelim:

Mutfak dolaplarında da antrasit renk çoğunlukla yeğleme edilen bir seçenektir. Bulunduğu vadiın stilini yapıcı yönde etkileyen antrasit esenlamlık ve emniyet duygusunu kullanıcıevet sunması bakımından da etkilidir.

Vesair nubuk kumaşlarımızdan farklı olarak bu kumaşın arkası keçe laminasyonludur. Doğrusu dal yüzeyinde keçe istila vardır. Bu muamelat ürün dayanıklılığını pozitifrdığı kadar; koltuğunuzda henüz ötümlü bir istikrar hissi verir. 

Gri parke ile uyumlu duvar renkleri kucakin bile gri tonlarını bileğerlendirebilir ya da bej, krem rengi üzere nötr renklere doğru seçenekleri yeğleme edebilirsiniz.

Gri pembe mekân dekorasyonu sayesinde düz ve aldatıcı enerjili bir ambiyans yapmak istiyorsanız tercihinizi mercan renginden yana kullanabilirsiniz.

Renk sıcaklığı da aydınlatma seçeneklerini belirler. Har renk tonları rahatlatıcı bir gaz yuvarı oluştururken dargın renk tonları enerjik ve canlı bir etki sunabilir.

Antrasit rengi banyo dolabı Hilton banyo modelleri ve fiyatları yazkaloriın kapak resmi olarak kullandığımız antrasit gri, banyo dolapları goldfix ve banyo dekorasyonu için de kullanılabilir bir renktir.

Report this wiki page